transformer autobot blue version lak...


..sape nak jwb ni, autobot dah ada byk version..


..nm tn empunye autobot ni..


..ni lak the purple ladybug..


..nm tn empunye ladybug..


..antara koleksi tempahan h/p charm & keychain nama..

n3 kali ni masih lg bulk order from my students(entah bile lah nak pendek senarai tempahan bebdk ni)..but yg specialnya kali ni autobot blue version..hahaha...sape nak jwb ni...sblm ni dah ada red version, green version & now blue version lak..apa2 pun meh le layan foto2 yg di atas ye.. :) & apa yg penting bebdk ni & ija sendiri happy...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

2 comments:

Nuri Syafiq said...

ley ak tmpah x?
chntek gak ko wt nie

ijapian said...

nuri syafiq..
no problem, blh...nanti bagi mesej kat phone k.ija ye...

Post a Comment